БСП е партията, която изпълни почти всичко, което обеща в

...
 БСП е партията, която изпълни почти всичко, което обеща в
Коментари Харесай

Вяра Емилова: БСП е за силна икономика и силна социална политика

 Open photo

 

„ Българска социалистическа партия е партията, която извърши съвсем всичко, което даде обещание в миналата предизборна акция. Това са икономическите ограничения, обществени ограничения към хората в потребност, към работещите, към младите и към пенсионерите. Влизаме в тази акция с убеденост да продължим това, което започнахме. ” Това съобщи лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България ” в Ловеч Вяра Емилова в предаването „ Твоят ден ” по Nova News.

Тя изрази убеденост, че българският гласоподавател е умен и ще се довери не на партии, които повече приказват, в сравнение с правят, а на тези, които фактически са свършили работа.

Успяхме да осъществим съвсем всичко, което обещахме. Ще работим да надградим това, което към този момент свършихме, акцентира претендентът за депутат.

„ Ще работим върху това, което свършихме предишния мандат, с цел да може то да бъде надградено. Българска социалистическа партия е за мощна стопанска система, със мощен държавен бранш и мощна обществена политика ”, добави Емилова.

Като главен приоритет претендентът за депутат от левицата дефинира обществената политика. „ Предстои ни една много тежка зима и хората имат потребност от повече сигурност и непоклатимост в бъдещето и в всекидневието си ”, разяснява социалистката.

Вяра Емилова акцентира, че Българска социалистическа партия ще работи за сигурността на българските фамилии да запазят работните си места, а това става с развиване на индустрията и промишлеността и напомни, че за миналите 7 месеца България е преди всичко по индустриално произвеждане в Европейски Съюз.

„ Подпомогнахме бизнеса с обезщетения за цената на тока. Една от нашите ограничения е да разтеглим помощите поради газовата рецесия ”, сподели още тя.

„ Внушенията на служебния финансов министър Велкова, че пари няма, не кореспондират с обстоятелствата, а те са, че ние оставихме 1.5 милиарда лева остатък в бюджета ”, разяснява още Емилова, припомняйки, че госпожа Велкова е била заместник-министър в постоянния кабинет и е одобрила този бюджет. Според кандидат-депутата служебният министър извършва политическа поръчка, която обслужва ползите на ГЕРБ и Движение за права и свободи.

„ Работата на служебния кабинет е да възпроизведе почтени избори, а ние виждаме всеобща замяна на фрагменти и разпра с някои от членовете на Българска социалистическа партия ”, акцентира Емилова.

„ България не е бедна страна, тя е ограбвана страна. Ние като политическа партия ще се опитаме да прекратим това ”, сподели в умозаключение Вяра Емилова.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР